Accesorii Ferestre

Pervazuri interioare din PVC

Pervazurile interioare întregesc ansamblul de tâmplarie, având un rol estetic de înfrumusetare dar si un rol functional de protectie a peretelui. Pun în valoare finisajele si designul interior, creeaza o ambianta placuta si asigura o nota de bun gust fiecarei încaperi.

Sunt construite dintr-o placa PVC de o structura speciala, care le ofera o durabilitate îndelungata, o protectie eficienta împotriva umiditatii si a socurilor mecanice. Oferim garantia pastrarii aspectului initial o perioada îndelungata, fara zgârieturi, în conditii de utilizare intensive.

Va oferim o gama variata de culori pentru pervazurile interioare cu camera, având urmatoarele latimi standard: 150 mm, 180 mm, 200 mm, 220 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm.

Pervazuri exterioare din Aluminiu

Pervazurile exterioare completeaza estetic si functional tâmplaria PVC, oferind o protectie sporita la exterior împotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei meteorice în interiorul peretelui.Toate pervazurile exterioare sunt din aluminiu, fapt care le ofera o rigiditate si o rezistenta ridicata. De asemenea sunt prevazute cu folie de protectie împotriva zgârieturilor care pot aparea din diferite cauze.

Sistemul de pervazuri de exterior are ca rol principal protejarea eficienta a zidariei si a fatadei locuintei în zona tâmplariei împotriva înghetului, a patrunderii apei si murdariei. Capacele laterale, ca elemente de închidere, împiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitati.

Pervazul de exterior din Aluminiu are latimi cuprinse între 110 mm ti 360 mm, iar grosimea acestuia este cuprinsa între 1,3 mm si 2,6 mm în functie de latimea acestuia.

Galerie

Plasa contra insectelor

 

Compania SARANTO CASA va ofera sisteme de protectie împotriva insectelor pentru a va bucura de o ambianta placuta în camera chiar daca lasati fereastra deschisa. Plasele contra insectelor va ajuta sa scapati de musafiri nepoftiti, usor si eficient.

Din punct de vedere constructiv si al design-ului, SARANTO CASA va ofera:

  • Plase fixe contra insectelor
  • Plase mobile tip rulou
  • Plase mobile în caseta ruloulu
  • Plase contra insectelor tip usa

Plasele sunt construite cu rama din aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, rezistenta la intemperii si la actiunea razelor solare.Plasele noastre au o transparenta ridicata oferind o buna vizibilitate pipermitând schimbul permanent de aer între interior si exterior.

Plasele contra insectelor au fost concepute pentru a se integra perfect in designul ferestrelor si usilor produse de compania SARANTO CASA, oferind un aspect placut încaperilor unde sunt montate.

Sisteme de aerisire

Pentru a avea un climat interior placut este vital sa cream o aerisire eficienta, care sa aduca un aport semnificativ de oxigen si o reglare sistematica a umiditatii aerului din încapere. Aerisirea corecta a camerelor este din ce în ce mai greu de realizat datorita perioadei mari de timp pe care o petrecem la locul de munca. Sursele de umiditate din casa ( rufe la uscat, flori ) cresc umiditatea relativa a aerului, iar daca se depaseste valoarea de saturatie, se va forma condens pe suprafetele ferestrelor.

SARANTO CASA va ofera doua sisteme de ventilatie pentru aerisirea încaperilor :

  • Sistemul de aerisire ClimAktiv
  • Sistemul higroreglabil de aerisire Aereco
  • Sistemul de aerisire ClimAktiv

Sistemul de aerisire ClimAktiv asigura o aerisire automata permanenta, asa numita aerisire pasiva si functioneaza pe principiul compensarii diferentei de presiune existente între spatiul din interior si exterior. Acest sistem poate fi prevazut cu un dispozitiv rotativ de închidere/deschidere manuala, care va ofera posibilitatea de a controla dumneavoastra aerisirea în momentele în care aveti nevoie.

Sistemul ClimAktiv este usor de montat pe ferestre, nu obtureaza lumina care intra în încapere si asigura o aerisire de baza în spatiileîn care ferestrele sunt deschise foarte rar. Datorita modului de functionare, pe baza diferentei de presiune interior/exterior, acest sistem nu necesita consumul de energie electrica pentru a opera.

Sistemul higroreglabil de aerisire Aereco

Aparitia unor profile PVC noi, mai performante, si a materialelor de constructii mai eficiente, cu un grad de izolare mai buna, duc la îmbunatatirea confortul termic în locuinta dumneavoastra. Totusi acestea obstructioneaza circulatia aerului proaspat în încapere, favorizând aparitia nedorita a condensului si a mucegaiului.

Grila hrigroregrabila Aereco va ajuta sa eliminati definitiv problema condensului si a mucegaiului cu ajutorul ventilatiei controlate automat în functie de nivelul umiditatii. Tehnologia higroreglabila Aereco este oferita în 2 variante de debit si în 3 culori diferite. Aspectul sau simplu si robust au transformat-o în succes în multe tari. Montata împreuna cu protectia sa acustica, grila EMM poate oferi un grad maxim de atenuare acustica de 37dB.

Functionarea grilei se realizeaza printr-un set de benzi higrosensibile care comanda si actioneaza deschiderea clapetei pentru împrospatarea aerului, fara nici un consum de electricitate. Pentru montajul unei grile higroreglabile pe tâmplaria termoizolanta din PVC trebuie sa se realizeze frezarea unor tronsoane de canal în partea superioara a ferestrei care sa aiba dimensiunile: lungime 290mm, latime 10-12mm.

Rulouri

Rulourile ofera o intimitate sporita, protejând proprietarii de privirile indiscrete ale curiosilor, atunci când ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o casa vecina. De asemenea poluarea fonica este redusa considerabil oferind un confort sporit.

Rulourile vin sa completeze ansamblul tâmplariei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior si ajutând la economisirea de energie. În sezonul cald rulourile sunt ca o bariera termica, care nu permite supraîncalzirea spatiului interior. În anotimpul rece rulourile diminueaza pierderile de caldura, realizând o foarte buna izolatie termica.

Rulourile din aluminiu sunt prezente într-o gama extrem de larga de culori, dupa viziunea ti nevoile clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii. Ele poseda, pe lânga aspectul elegant, rolul de a proteja împotriva patrunderii în încapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita în nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

SARANTO CASA vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra cu 3 tipuri de rulouri:

Rulou suprapus

Rulourile suprapuse se monteaza peste tâmplaria nou fabricata si se încadreaza împreuna cu aceasta în spatiul destinat ferestrei. Va oferim o gama variata de culori pentru caseta si lamelele ruloului, pentru a pastra designul tâmplariei PVC si al fatadei cladirii.

Caseta de vizitare a rulourilor suprapuse se afla în interiorul încaperii, în partea de jos, pentru a facilita accesul rapid în interior. Pozitia casetei si deschiderea capacului de vizitare permit mascarea casetei atât la interior cât si la exterior.

Rulourile suprapuse ofera posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în caseta. În cazul rulourilor suprapuse, plasa de insecte se monteaza în exteriorul perdelei de lamele si nu în spatele acesteia. Explicatia este aceea ca ruloul suprapus asigura un coeficient ridicat de protectie termica interiorului. Pentru ca aceasta protectie termica sa fie realizata, lamelele de aluminiu trebuie sa fie cât mai aproape de tâmplarie.

Rulou exterioraplicat

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente într-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum ii de a obtura complet accesul luminii în încapere. Tipul de materialdin care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurându-se facilitatea de actionare.  Aluminiul, cu proprietatile sale anticorozive, vopsit în câmp electrostatic permite o curatare si întretinere usoara precum si o utilizare îndelungata.

Rulourile exterioare sunt destinate montarii pe tocul ferestrei si se adapteaza oricarui tip de tâmplarie. Sunt usor de întretinut, au o rezistenta ridicata la vânt, ploaie sau alte fenomene naturale.

Rulou din PVC

Rulourile din Pvc sunt cele mai economice filtre împotriva luminii, prafului, zgomotului si a variatiilor de temperatura. Sunt o solutie viabila pentru instalarea sistemului de umbrire pe tâmplaria PVC. Lamelele si profilurile de ghidare sunt din PVC, caseta este din tabla zincata, iar actionarea este manuala.

Avantajele principale oferite de rulourile din PVC sunt:

  • Protectia ferestrelor de intemperiile naturii
  • Asigurarea unui grad ridicat de intimitate împotriva privirilor indiscrete
  • Diminuarea pierderilor de energie, realizând o izolare termica buna.

Stabilim detaliile proiectului tau si ne apucam de lucru

DESPRE NOI

Firma SARANTO CASA , înfiintatã în ianuarie 2009, cu un personal tânar si dinamic, a obtinut rezultate remarcabile în vânzãri datoritã perseverentei, profesionalismului, a experientei acumulate anterior prin participarea la seminarii si cursuri organizate de furnizorii nostri, a corectitudinii noastre fatã de client.

PUNCT DE LUCRU

preluare comenzi

str. Mihai Viteazul, nr. 58/C (in incinta Multicom), Zalau, jud. Salaj

PERSOANE DE CONTACT

SIMONA SANTA GAVRILUT

PAUL GAVRILUT