Rampe De Egalizare

Rampele de egalizare ajuta la incarcarea si descarcarea camioanelor. Gama de rampe de egalizare este una foarte diversificata, astfel incat, puteti alege intre rampele manuale si cele fixe. Suprafata rampei este alcatuita din profile sudate si acoperite cu tabla striata anti-alunecare. Au o structura metalica solida si independenta de locul de montare. Aceste rampe de egalizare au o capacitate de a sustine greutati de pana la 12 tone.

Rampe Fixe

Rampe de muchie

Rampa de muchie este folosita pentru a usura accesul la incarcarea mecanica sau manuala a platformei camionului in timpul operatiunilor de manipulare. Reprezinta solutia practica, eficienta si nu necesita intretinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Sunt realizate dintr-o singura piesa din aluminiu, in mai multe variante constructive. Rampele de muchie sunt utilizate atunci cand este imposibila instalarea unei rampe de egalizare intr-un depozit de marfuri.

Rampa de egalizare incastrata

Sunt concepute pentru obiective pentru care fluxul tehnologic si de aprovizionare este foarte importanta. Rampele de egalizare incastrate asigura incarcarea si descarcarea continua a marfurilor in timpul operatiunilor de manipulare. Aceste platforme sunt folosite pentru a face legatura dintre depozit si platforma camioanelor. Constructiv pot fi cu placa frontala basculanta si telescopica.

Placi compensatorii

Se instaleaza intr-o pozitie fixa. Este o solutie rapida si cu o instalare simpla in cardul oricarui modul de incarcare, datorita dimensiunilor sale.

Rampa de egalizare fixa

Rampele de egalizare fixe au drept scop simplificarea manevrelor de incarcare-descarcare a marfurilor prin egalizarea nivelului spatiului de incarcare si descarcare cu cel ai vehiculului (stivuitor) cu ajutorul rampelor de egalizare. Rampele de egalizare fixe sunt construite din otel de tabla antiderapanta cu profile de rigidizare la baza.

Stabilim detaliile proiectului tau si ne apucam de lucru

DESPRE NOI

Firma SARANTO CASA , înfiintatã în ianuarie 2009, cu un personal tânar si dinamic, a obtinut rezultate remarcabile în vânzãri datoritã perseverentei, profesionalismului, a experientei acumulate anterior prin participarea la seminarii si cursuri organizate de furnizorii nostri, a corectitudinii noastre fatã de client.

PUNCT DE LUCRU

preluare comenzi

str. Mihai Viteazul, nr. 58/C (in incinta Multicom), Zalau, jud. Salaj

PERSOANE DE CONTACT

SIMONA SANTA GAVRILUT

PAUL GAVRILUT