Sisteme Control Acces

Sistemele de controll acces reprezinta unul dintre cele mai sigura si eficiente metode de protectie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al accesului auto in zone rezidentiale sau industriale. Metoda de indentificare are o importanta fundamentala in securitatea unui sistem de control acces. Dispozitivele sunt alese in functie de tipul accesului, numarul utilizatorilor. Barierele automate si stalpii retractabil sunt supuse pe parcursul utilizarii unor uzuri mecanice puternice ce afecteaza functionarea prematura a sistemului, de accea comercializam produse de calitate superioara fabricate in Italia, cu garantia unui numar cat mai ridicat de ore de functionare.

Barierele auto sunt ideale pentru accesul autovehiculelor amplasate la limita de proprietate in zonele de acces, fiind foarte utile si in cadrul sistemelor de parcare cu plata. Sunt ideale in special pentru administrarea traficului auto in: aeroporturi, stadioane, stranduri, fabrici, centre comerciale etc.

Barierele automate pot fi dotate cu cititoare de carduri sau pot contine si o tastatura cu coduri numerice accesul fiind permis atât cu cartela cat si introducand un cod valid pentru acea zona si acea perioada. Daca se pierde cardul, acesta invalideaza accesul. Orice disfunctionalitate inseamna blocarea clientilor si inabilitatea de a intra sau de a iesii din respectiva incinta. Oferim bariere automate la preturi accesibile pentru trafic intens, cu viteza ajustibila, cu fiabilitate si robustete dovedite ce ofera functionalitate si valoare pe termen lung.

Daca barierele auto delimiteaza o proprietate, stalpii retractabili restrictioneaza accesul in adevaratul sens al cuvantului find supusi aceluias stres de functionare continua. Pot fi actionate manual, electromecanic sau hidraulici.

Categorii Produse

Stabilim detaliile proiectului tau si ne apucam de lucru

DESPRE NOI

Firma SARANTO CASA , înfiintatã în ianuarie 2009, cu un personal tânar si dinamic, a obtinut rezultate remarcabile în vânzãri datoritã perseverentei, profesionalismului, a experientei acumulate anterior prin participarea la seminarii si cursuri organizate de furnizorii nostri, a corectitudinii noastre fatã de client.

PUNCT DE LUCRU

preluare comenzi

str. Mihai Viteazul, nr. 58/C (in incinta Multicom), Zalau, jud. Salaj

PERSOANE DE CONTACT

SIMONA SANTA GAVRILUT

PAUL GAVRILUT