Usi De Garaj Sectionale

Daca doriti sa puneti accent pe estetica recomandam usile de garaj doorTECK®. Daca aveti o casa moderna si cocheta conteaza foarte mult aspectul usii de garaj. Usile de garaj sectionale vin in multe culori si marimi. Aceste usi pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adabtabile oricarui tip de garaj. Usile de garaj sectionale pot fi personalizate in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse acesorii: deschidere manuala sau automata. Deasemenea, toate usile ofera o protectie optima impotriva pierderii caldurii, economisind energie si asigurand un nivel crescut de confort.

Usile de garaj sectionale doorTECK® sunt usor de folosit atunci cand aveti instalat un motor electric. Usile de garaj sectionale cu motoare electrice au devenit o necesitate in zilele noastre pentru toti cei care detin o casa. Daca nu vreti sa iesiti din masina cand ploua, tuna, fulgera sau este un frig ingrozitor cu o singura apasare pe butonul telecomenzii usa garajului se deschide automat. Motiv pentru care este recomandabil sa faceti o schimbare si sa inlocuiti vechea usa cu una automatizata.
Proprietarii ce detin garaje prefera usile de garaj sectionale pentru ca isi doresc cat mai mult spatiu pentru manevrarea masinii. Usile sectionale, pot fi montate indiferent de forma pe care o are garajul, potrivindu-se de minune oricarui spatiu. Mereu perfecte pentru garajul dumneavoastra.

Prin modul special de fixare in cadrul de otel extrem de rezistent ancorcat in mai multe puncte si prin anumite mecanisme speciale de blocare, usile de garaj selectionale doorTECK® va ofera o securitate foarte bine pusa la punct. Sunt foarte multe variante pentru automatizare, astfel incat acestea sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala. Iar pentru ca solutia sa fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic.

Va oferim o gama diversificata si variata de produse industriale si rezidentiale. Alegeti tipul de usa de garaj, potrivit pentru dumneavoatra, daca vrei o usa potrivita pentru orice tip de masina si pentru orice gen de arhitectura de cladire, alege usa de garaj cu panouri casetate. La Smilo Holding, gasiti o multime de modele disponibile in numeroase culori.

Usile de garaj sectionale doorTECK® sunt foarte sigure. Sunt dotate cu dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului. Se pot achizitiona cu fotocelule pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia mainii, obiectelor, persoanelor aflate in preajma (obtiune valabila in cazul usilor automatizate)
Materialele disponibile pentru acest model sunt compozite si includ un panou exterior din lemn stratificat sau metal, miezul din spuma poliuretanica termoizolanta si finisajul interior care poate coincide cu cel exterior sau poate fi ales in concordanta cu ambianta interioara.

CARACTERISTICI

  • sistemul de deschidere al usilor sectionale va face ca prevenirea accidentelor sa fie mult mai eficienta
  • usile de garaj sectionale sunt construite potrivit unor standarde de siguranta si rezistenta
  • sunt fabricate folosind materii prime de cea mai buna calitate
  • asigura o izolare termica si fonica excelenta a garajului.
  • suprafetele panourilor sunt protejate împotriva coroziunii iar ploaia nu lasa urme
  • design de calitate superioara si cu un aspect convingator
  • va puteti dota usa de garaj cu ferestre ce se integreaza în mod armonios cu arhitectura casei
  • sunt deosebit de rezistente la zgariere

Produse

Stabilim detaliile proiectului tau si ne apucam de lucru

DESPRE NOI

Firma SARANTO CASA , înfiintatã în ianuarie 2009, cu un personal tânar si dinamic, a obtinut rezultate remarcabile în vânzãri datoritã perseverentei, profesionalismului, a experientei acumulate anterior prin participarea la seminarii si cursuri organizate de furnizorii nostri, a corectitudinii noastre fatã de client.

PUNCT DE LUCRU

preluare comenzi

str. Mihai Viteazul, nr. 58/C (in incinta Multicom), Zalau, jud. Salaj

PERSOANE DE CONTACT

SIMONA SANTA GAVRILUT

PAUL GAVRILUT